Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
Grafik tasarım

Grafik tasarım bir mesajı iletmek, bir görseli geliştirmek veya bir düşünceyi görselleştirmek için metnin ve görsellerin algılanabilir ve görülebilir bir düzlemde, iki boyutlu veya üç boyutlu olarak organize edilmesidir. Baskı, ekran, hareketli film, animasyon, iç mimari, ambalaj tasarımı gibi birçok ortamda uygulanabilir. Grafik tasarımında ve grafik sanatlarda, görsel sanatların temel ilkeleri olan hizalama, denge, karşıtlık, vurgulama, hareket, görüntü, oran, yakınlık, tekrarlama, ritm ve birlik geçerlidir.

Yaratıcılığın ve hayal gücünün, teknoloji ile kesiştiği noktada, ortaya çıkan tüm görsellerin içerisinde grafik bulunur. Günümüzde, tüm sektörlerin vazgeçilmezi olan reklâm üretiminde kullandıkları en önemli iletişim tasarım dallarından biri olan Grafik Tasarım, dergiden, broşüre, afişten, dış - iç büyük cephe çalışmaları (BilBoard, OutDoor vb.), Web’e yönelik grafik, resim ve logo çalışmalarına kadar geniş bir yelpazeye hizmet vermektedir.

Şunu diyebiliriz ki; Grafik Tasarım, sanatların içinde en aynı anda her yerde olandır. Internet kullanımının yaygınlaşması ve yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmesiyle birlikte, firmaların Internet üzerindeki varlıkları da çok daha büyük önem arz etmeye başlamıştır.

Firmaların internet sitelerinin arayüz tasarımları, bir bakıma firmanın marka imajının, firma kültürünün, müşteriye bakış açısının, mal ve hizmet kalitesinin müşteriye sunulduğu ilk mecra olması açısından üzerinde hassasiyetle durulması gereken hususların başında gelmektedir. Potansiyel müşteri ve firmalar hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler, bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olan internet’e başvurmakta ve firmanın internet sitesine yönelmektedirler.

Bu aşamada, müşteri memnuniyetinin eksiksiz biçimde gerçekleşmesini sağlamak, site tasarımının estetiğine, kişiye aradığını zahmetsizce ve en kısa zamanda sunmasına, yani fonksiyonelliğine bağlıdır. Kendisine özgü, fonksiyonel, kişide hayranlık ve ilgi uyandıran site tasarımları yaratmak, firmaların marka imajına ve insanlar üzerinde yarattığı ilk etkiye olumlu katkılar sağlar.

Grafiker ile Grafik Tasarımcı aynı manaya gelmektedir. Grafik tasarımcı ünvanına sahip olabilmek için eğitimden geçmek gerekmektedir.

Grafik Tasarımın İçeriği
Kartvizitler ve Davetiyeler, Fatura, İrsaliye, Makbuz vb. Ofis Belgeleri, El ilanları, insert’ler, flyer’lar, Broşür, Kataloglar ve Fiyat Listeleri, Afişler ve Posterler, Kitap Kapakları ve Kitaplar, Dergiler, Stand Çalışmaları ve Dış-İç Büyük Cephe Çalışmaları (BilBoard, OutDoor vb.), Web’e Yönelik Grafik, Resim ve Logo Çalışmalarını Kapsar.

Hakkımızda
Ceylin Soft Ayraç Markalarımız
Ceylin Soft Ayraç
Gizlilik
Ceylin Soft Ayraç
İletişim
Ceylin Soft Danışma Hattı
Danışma Hattı (0224) 242 4949
Ceylin Soft Canlı Destek
Copyright © 2003-2024 Ceylin Soft