Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
Web Tasarımı

Bugün, gelişen internet teknolojileri ile birlikte firmalar, kişiler, çeşitli kuruluşlar veya çeşitli organizasyonlar web dünyasında tasarımları yer kapma yarışını hızlandırıyorlar.

İnternetin yaşamımızda ilk yer aldığı zamanlar web siteleri genel ihtiyacı karşılamak için basit ve birbirinin tekrarı tasarımlardan oluşuyordu. Bu web sitelerini de 'tasarlayanlar' genelde web tasarım konusunda değil bilişim konusunda uzman kişilerden oluşuyordu. Bazen web tasarımı konusunda uzman olmaya bile gerek kalmıyor, biraz bilgisayar kullanmış olmak yetiyordu. Çünkü konu çok yeniydi ve firmalar için 7 gün 24 saat dünyanın herhangi bir yerinden kendisine ait bir sayfanın görüntülenebiliyor olması müthiş bir olaydı. Web'in büyüsüne kapılanlar, bir de yakın çevrelerinde bu büyüyü gerçekleştirecek birileri varsa daha da heyecanlanıyorlardı. Söylediler yeğenlerine veya kuzenlerine web sitelerinin tasarımlarını yaptırdılar.

Ancak bugün bu yarışın hızlanması ile birlikte işler değişti. Artık web siteleri tasarım ofislerinin konusu olmaya başladı. Her geçen gün hızla yeni sitesi tasarımları yapıldı ve yeni sektörler kervana katılmaya başladı. Hatta sektörler bu alanda hızla değişim gösterdi ve yeni yeni sektörler oluştu. İnsanlar her türlü ihtiyaçları için internet kullanmaya başladılar. Yani yarış büyüdükçe kurallar da değişti. Artık bir sitenin web dünyasında kendisini gösterebilmesi için çok daha fazla özelliğe sahip olması gerekir. Bu yüzden bir web sitesinin hem tasarımı, hem navigasyonu, hem program alt yapısı, hem güvenliği, hem de kolay kullanımı, çok daha iyi kurgulanmış, kolay ulaşılabilir, hızlı ve verimli çalışır olmalıdır.

İşte tüm bu gelişen yarış kurallarına hâkim web tasarımında uzman bir kadroyla çalışanlar bu yarışta yerlerini alabiliyorlar. Sektöründe başarılı birçok firma bu yarışta öne çıkmak için Ceylin Soft'u tercih ediyor.

Ceylin Soft 6 yıldır 150'ye yakın web sitesi yani binlerce sayfa tasarladı ve yayınladı. Dinamik bir web tasarımı ekibine sahip olan Ceylin Soft gelişen teknolojilere ayak uydurmak için ekibini de her geçen gün genişletmektedir. Bu alanda var olmak isteyen kuruluşlara, firmalara, kişilere veya organizasyonlara hem tasarım olarak, hem de teknik alt yapı olarak fark yaratan web tasarımları yapmaktadır. Fark yaratmanın bu yarışta çok önemli olduğunun bilinciyle her bir web dizaynı ayrı bir proje olarak alıp, tasarım ve programlarla geliştirip en güvenli şekilde kullanıma sunmaktadır. Sürekliliği ilke edinen Ceylin Soft, web sitesi dizaynını tamamladıktan sonra da desteğini sürdürmektedir.

İyi bir web sitesi nasıl yapılır?
İyi bir web sitesi için, iyi bir projelendirme gerekir.

İyi bir projelendirme için
1- Hedefler net olarak belirlenmeli,
2- Kaynaklar ortaya konmalı (Bütçe, İçerik, Zaman, vb.)
3- Planlama yapılmalı (Süreçler, Kişiler, Alt görevler)
4- Proje test edilmeli ve son rötuşlar yapılmalıdır.

En son ve en önemlisi site hayata geçtikten sonra başlar. Herhangi bir değişiklik veya ekleme için her zaman destek sağlayacak bir tasarım ve dizayn ekibinin olması.

Nasıl bir site?
Ceylin Soft her işi ayrı bir proje olarak görür. Kendi konusunda uzmanlardan oluşan bir ekiple her türlü web tasarımı ve dizaynı projesini bir bütün olarak ele alır, gereksinimlerini tespit eder, projelendirir ve uygular.

Daha önce yapılan projeleri kategorize edecek olursak

Dinamik web site tasarımı
Sürekli güncellenmesi veya değişiklikleri kullanıcı tarafından yapılması gereken bir web dizaynı, amaca uygun bir programlama alt yapısı ve bir yönetim paneli ile hazırlanır. Bu yapıdaki bir sitede değişiklikler hızlı yapılarak sitenin daha güncel kalması sağlanır.

Statik web site tasarımı
Eğer ihtiyaçlar güncelleme gerektirmiyorsa, daha düşük maliyetler sunmak için, içinde program olmayan statik sayfalar ile tasarım kurgulanır. Güncelleme yapılması gerektiğinde Ceylin Soft ekibi size gereken desteği verecektir.

Flash web site tasarımı
Bazen web tasarımı projesinin gereği olarak görselliğin ön plana çıktığı tasarımlar olabilir, bu tip durumlarda sitenin temelini zengin flash uygulamaları ile oluşturulur.

Karma web site tasarımı
İhtiyaç durumuna göre bunların karması bir sistem uygulanması daha doğru olur. Karma teknolojiler ile bu farklı ihtiyaçlara cevap verilir. Her biri de uygulama alanları ve hedefleri iyi belirlenirse en uygun maliyeti sunar.