Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
3D Modelleme / Animasyon

Ceylin Soft, 3d animasyon ekibimiz ile, web sitelerine, TV reklamlarına, Sinema sektörüne ve Mimari / İnşaat sektörlerine en etkili, en çarpıcı ve benzersiz 2D ve 3D animasyon çözümleri sunmaktayız.

Kullandığımız son teknolojiler ile her türlü animasyon ve similasyonu kısa zaman zarflarında gerçekleştirmekteyiz. Gerçek üstü renderlar, gerçekçi karakter animasyonları, özel efektler ile en iyi 3d animasyon hizmetini tüm sektörlere sunmaktayız. Firmalara ve markalarına özel, karakter modelleme, 3d maskot tasarımları, 3d karakter modelleme, 3d mimari görselleştirme, endüstriyel animasyon, 3d logo animasyonu, görsel efektler, 3d ürün modelleme ve 3d ürün tanıtımlarında CeylinSoft her zaman aranan firma olmuştur.

Başta Bursa olmak üzere, İstanbul 3d modelleme hizmetlerinde en iyi sonuçlar firmamız tarafından elde edilmiştir. İstanbul 3d animasyon ve modelleme ihtiyaçlarında Ceylin Soft her zaman siz müşterilerimizin birer yan departmanı gibi çalışmış ve sizlere en iyi hizmeti vermiştir.

Bursa 3d animasyon firması olarak tüm reklam tanıtım projelerinde çarpıcı ve farklı 3d animasyon ve 3d modelleme hizmetleri vermekteyiz. En iyi 3d modellemeler ile kusurruz birebir gerçek 3 boyutlu modeller oluşturup onlara yine birebire son derece gerçekçi render teknikleri ile son hallerini vermekteyiz. 3 boyutlu ürün tanımları için ürünleriniz 3 boyutlu modellenir ver gerçekçi (ultra-realistic) renderları alınarak sunuma hazırlanır. 3d ürün tanıtımları web sitelerinde, tv reklamlarında, sinema ve basılı işler ( katalog, broşür vs...) de kullanılır.

3 boyutlu mimari görselleştirme de en iyi modelleme ve en gerçekçi mimari renderları sunarak, inşaat ve mimari projelerinizin 3 boyutlu tasarımlarını birebir gerçekçi katı modelleme yaparak, ultra gerçekçi renderlar eşliğinde sunum ve 3d tanıtımlarınız için size teslim ediyoruz.

Mimari proje tanıtımlarınızı ister 3d haraketli animasyon isterseniz 3d render resim olarak projelendirip hazırlamaktayız. Projelerinizi 3D modelleme(3 boyut) teknikleri ile en küçük ayrıntıya kadar birebir gerçekçi modelleyip 3 boyutlu tasarımını sunuma hazır hale getiriyoruz. İstendiğinde 3d sanal kameralar ile mimari projenin 3 boyutlu tasarlanmış hali video olarak gösterimini yaparken, arka planda sesli anlatımları montajlayarak eklemekteyiz. Projenin anlatımları hem sesli hem de alt bant yazı ve 3d slogan ve 3d logo animasyonları ile yapılmaktadır.

Hakkımızda
Ceylin Soft Ayraç Markalarımız
Ceylin Soft Ayraç
Gizlilik
Ceylin Soft Ayraç
İletişim
Ceylin Soft Danışma Hattı
Danışma Hattı (0224) 242 4949
Ceylin Soft Canlı Destek
Copyright © 2003-2024 Ceylin Soft